IMG_0869_mindreI torsdags den 26 september, gick för fjärde gången seminariet ”Fasader- Form och Funktion i Fokus” av stapeln, nu i Malmö på Scandic Kramer. Seminariet är ett samarbete mellan GFAB sweden, Sto Scandinavia och WICONA och har löpt under hela 2013.

Här var det inte bara arkitekter som var intresserade att delta, utan även en del konsulter, leverantörer och entreprenörer. Detta ledde till en liten annan vinkel och en hel del andra frågeställningar.

Då vi denna gång även hade med ett antal glasprover, samtliga med olika typer av dekor, blev det förstås ett stort fokus på dessa produkter. Många frågor och väckt intresse till följd.

Vi på GFAB kan ju erbjuda både valsade, screentryckta och digitaltryckta glas. Vi jobbar också med att kunna erbjuda den nya tekniken med UV-färger. Dessa färger behöver inte härdas och ger därför utökade möjligheter där även de mer skarpa färgerna går att skapa som giftfria alternativ.

IMG_0899_mindreIMG_0842_smal_mindre5

Här finns vi

Socialt

Följ oss på Facebook

Kontakta oss

GFAB sweden
Telefon 0481-619 00
info@gfabsweden.se