bild_glasdagenGFAB glasteam är stolt huvudsponsor av Glasdagen 2014!

Vi på GFAB glasteam ser fram emot att träffa dig på Glasdagen, den 7 februari i Göteborg. Kom och träffa kollegor och oss leverantörer, skaffa dig nya kunskaper, håll dig uppdaterad på de senaste händelserna i branschen – och dessutom ha riktigt trevligt, i en inspirerande miljö.

På Glasdagen samlas alla Glasbranschföreningens medlemsföretag på nybyggda Lindholmen Conference Center, beläget i en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar. Dagen inleder vi tillsammans med inspirerande föredrag och paneldebatt med intressanta representanter från branschen. Efter lunch fortsätter vi med parallella program för respektive verksamhetsområde. Här ges tillfälle till fördjupning och diskussion om centrala framtidsfrågor. Kvällen bjuder på gemensam middag med högklassig underhållning, prisutdelningar och mingel.

Mer information och anmälningsblankett hittar du på gbf.se.

Inbjudan_Glasdagen_2014.pdf

Missa inte detta – vi ses i Göteborg!

glasdagen2014_logga

Här finns vi

Socialt

Följ oss på Facebook

Kontakta oss

GFAB sweden
Telefon 0481-619 00
info@gfabsweden.se