010GFAB sweden tackar för veckan som gått. Årets upplaga av Nordbygg ger mersmak då vår monter både var uppskattad och välbesök av både kunder, leverantörer, arkitekter, byggare och entreprenörer samt glaskonstnärer. Tack vare vår stora bredd av produkter kan vi erbjuda något för alla!

Vi visade främst våra spetsprodukter såsom kombinerade brand- och skyddsglas, skottskyddsglas samt vårt stora urval av böjda glas däribland böjda härdade interiöra glas med digitaltryck, böjda isolerglas med både larm och skydd samt steppade böjda alternativ på isolerglas.

Men det vi främst ville visa på mässan var att vi finns och att vi finns över hela landet- nära dig! Från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Alltid som en oberoende leverantör av ett brett sortiment av glasprodukter, alltid tillgängliga med vårt utbredda turbilssystem med egna turbilar. Slipade kanter är för oss en självklarhet för att reducera riskerna för termiska sprickor och även säkerställa ett säkrare handhavande.

Välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller vill boka ett möte om glas

nordbygg

 

Här finns vi

Socialt

Följ oss på Facebook

Kontakta oss

GFAB sweden
Telefon 0481-619 00
info@gfabsweden.se