• Vi arbetar med glas, för dig

  Glas, plast, tillbehör och service.
  Nära, tryggt och pålitligt.

  Kontakta oss

Glasteam i Malmö – vi är Ditt glasteam!

Våra produkter

Närlogistik

Ni kan alltid förvänta er trygga leveranser med vår turbil. Vår närlogistik bygger på ett schema där vi på ett smidigt sätt kan leverera till närliggande orter. Om det är extra bråttom levererar vi direkt. Du kan få dina glas levererade till byggarbetsplatsen eller din lokal.

Tillbehör

Vi har ett stort sortiment av tillbehör i vårt lager. Ett urval av handverktyg, distansklossar, slipband, profiler, lister samt kitt och silikon. I vårt lager finns även skyddsutrustning såsom skyddshandskar och handledsskydd. Passa på att se över om du behöver komplettera med några av våra tillbehör – du får det praktiskt levererat tillsammans med dina glas.

Brandskydd

Brandskyddsglas bildar en effektiv barriär mot rökgaser och flammor, samt stoppar direkt värmestrålning. Våra brandskyddsglas finns för flera klasser i olika konstruktion. Vi anpassar glaslösningarna till ditt projekt. Vi kan kombinera brandskydd med flera andra viktiga funktioner som t.ex. solskydd, dekor och skydd.

Isolerglas

Rätt isolerglas bidrar till bra inomhusklimat och god energihushållning. Funktioner som energibesparing, ljudreducering, sol-, brand- och personskydd samt säkerhet kan byggas in. Vi har flera distanslister att välja bland, allt för att få så låga U-värden som möjligt i den färdiga konstruktionen.

Härdat glas

Vi tillverkar både plant och böjt härdat glas. Glaset värms upp till drygt 600 grader och kyls slutligen snabbt ner, vilket ger glaset inbyggda drag- och tryckspänningar som gör det flera gånger starkare än vanligt glas. Ett härdat glas som går sönder granulerar i små bitar, vilket minimerar risken för personskador.

Vidareförädlat glas

Vi har en fullserviceanläggning där vi kan lösa det mesta när det gäller bearbetning väldigt snabbt. Vi skär, slipar och borrar både enkel- och lamellglas i enighet med kundens önskemål.

Om Glasteam i Malmö AB

Ditt glasteam i Malmö

Vår fullserviceanläggning i Malmö är rustad med allt som behövs för att underlätta din vardag. Med ett komplett sortiment svensktillverkade glasprodukter, ett brett utbud av plast, tillbehör och kundanpassad närlogistik kan vi alltid erbjuda snabba och säkra leveranser.

Trygga leveranser går med vår turbil. Vår närlogistik bygger på ett schema där vi på ett smidigt sätt kan leverera till närliggande orter. Om det är extra bråttom levererar vi direkt. Du kan få dina glas levererade till byggarbetsplatsen eller din lokal. Ring eller besök oss så får du veta mer.

Välkommen till ditt Glasteam!

Henric Ollerstam med personal

Prata glas med oss

Henric Ollerstam

Henric Ollerstam

Platschef

Direkt: 040-22 35 09
h.ollerstam(at)glasteam.se

Martin Sjöström

Martin Sjöström

Försäljning

Direkt: 040-22 35 03
m.sjostrom(at)glasteam.se

Peter Albertz

Peter Albertz

Försäljning

Direkt:040-22 35 05
p.albertz(at)glasteam.se

 • Besöksaddress

  Kosterögatan 9
  211 24 Malmö

 • Kontakt

  Tel: 040-22 35 00
  Fax: 040-94 72 00
  glasteam(at)glasteam.se

 • Kundservice

  Måndag – Fredag 08.00 – 16.00
  Lunchstängt 12.00 – 13.00

 • Godsmottagning

  Öckerögatan 10, 211 24 Malmö
  Måndag – torsdag 07.00 – 16.20
  Fredag 07.00 – 14.10
  Tel: 040-22 35 06 eller 040-22 35 07

Tillsammans är vi starka

© Copyright 2018 –  Glasteam i Malmö AB